Skip to main content

Få nemt styr på at sende pakker via din webshop med Shipmondo

Hvis du går med tankerne om at starte en webshop, så kommer spørgsmålet om fragt og levering op med det samme. Tag en genvej og brug Shipmondo - tro mig, det sparer dig masser af tid og økonomi!

Skal du beslutte dig for hvilken fragtintegration du skal bruge?

Shipmondo står øverst på min liste, når en webshop skal have styr på fragten. Med Shipmondo har du ét samlet system, hvor pluk, pak og send er nemt.

Du kan spare en masse tid med automatisering og nem integration med populære webshop systemer, såsom Shopify, WordPress/Woocommerce, Prestashop m.m. Det er virkelig plug’n play!

Tit får jeg også spørgsmålet om det ikke er billigere blot at integrere direkte selv til GLS, Post Nord osv. Jeg har gang på gang set udfordringer med denne model, både i løbende driftomkostninger, samt generel hovedpine når en af de mange integrationer ikke spiller 100 %. Det er dyrt og ikke særligt klogt når der findes bedre alternativer derude.

Shipmondo tilbyder  sådan set et gratis produkt, hvor du kun betaler for de pakkelabels du skal bruge. Så jo flere labels, jo mere koster det.

Hvis Shipmondo er interessant for dig, så kan du udfylde formularen til højre og jeg vender tilbage til dig.

 

Shipmondo – kom nemt igang

Hvad er Shipmondo?

Shipmondo er en dansk virksomhed, som laver en nem bro imellem din webshop og fragt virksomhederne. De har over 40.000 kunder og giver en masse muligheder såsom:

  1. Integrationer med populære webshops
  2. Send personlige beskeder direkte til dine kunder
  3. Integreret fragtmodul til pakkeshops
  4. Automatisk print af labels
  5. Pakkeovervågning

Det er ret meget du får for penge til 0,- i abonnement, hvor du kun betaler pr. label. Laver du omsætning, gør Shipmondo det også. Det må siges at være fair.

Læs mere på shipmondo.com/da

Søger du andre løsninger?

Hvis du har brug for andre løsninger eller anbefalinger til systemer, så kontakt mig og lad mig give dig sparre med dig om den helt rigtige platform til dit behov.