Skip to main content

Gør det nemt at sende pakker gennem din webshop med Shipmondo

Hvis du overvejer at starte en webshop, vil spørgsmålet om fragt og levering hurtigt dukke op. Tag en genvej og brug Shipmondo - det vil spare dig både tid og penge!

Skal du beslutte dig for hvilken fragtintegration du skal bruge?

Shipmondo står øverst på min liste, når en webshop skal have styr på fragten. Med Shipmondo har du ét samlet system, hvor pluk, pak og send er nemt.

Du kan spare en masse tid med automatisering og nemme integrationer med populære webshop systemer, såsom Shopify, WordPress/Woocommerce, Prestashop m.m. Det er virkelig plug’n play!

Jeg får ofte spørgsmålet om det ikke er billigere blot at integrere direkte selv til GLS, Post Nord osv. Jeg har gang på gang set udfordringer med denne model, både i løbende driftomkostninger, samt generel hovedpine når en af de mange integrationer ikke spiller 100%. Det er dyrt og ikke særligt klogt når der findes bedre alternativer derude.

Shipmondo tilbyder faktisk et gratis produkt, hvor du kun betaler for de pakkelabels, du skal bruge. Jo flere labels, jo mere koster det.

Hvis Shipmondo er interessant for dig, så kan du udfylde formularen til højre og jeg vender tilbage til dig.

 

Shipmondo – kom nemt igang

Hvad er Shipmondo?

Shipmondo er en dansk virksomhed, der skaber en nem forbindelse mellem din webshop og fragtvirksomhederne. De har over 40.000 kunder, der hver dag arbejder med en brugervenlig og nem fragtløsning.

Her er 5 fordele ved Shipmondo:

  1. Shipmondo er en platform til forsendelse designet til e-handelsvirksomheder.
  2. Den tilbyder et samlet system til at plukke, pakke og sende ordrer.
  3. Shipmondo integrerer med populære e-handelsplatforme som Shopify, WordPress/WooCommerce og Prestashop.
  4. Den tilbyder automatisering for at spare tid og optimere forsendelsesprocesserne.
  5. Shipmondo tilbyder et gratis produkt, hvor du kun betaler for de fragtlabels, du har brug for.

Det er ret meget du får for pengene til 0,- i abonnement, hvor du kun betaler pr. label. Laver du omsætning, gør Shipmondo det også. Det må siges at være fair.

Læs mere på shipmondo.com/da

Søger du andre løsninger?

Hvis du har brug for andre løsninger eller anbefalinger til systemer, så kontakt mig og lad mig give dig sparre med dig om den helt rigtige platform til dit behov.