Skip to main content

Shopify webshop? Prøv det i 3 måneder gratis

Shopify webshop er en af de mest vækstende e-commerce løsninger i verden, og det er ikke uden grund. Få en gratis Shopify-konto, så du kan prøve det selv og finde ud af, om det er noget for dig.

Overvejer du at oprette en Shopify hjemmeside?

Shopify webshop er en platform, der bør være i dine overvejelser, når du skal igang med at sælge online. Flere og flere virksomheder har brug for at arbejde effektivt med e-handel og undgå udfordringer på vejen, og jeg kan erfaringsmæssigt sige, at Shopify letter mine kunders arbejde med e-handel.

Derudover er platformen en af de mest vækstende e-commerce platforme i verden, og hvis du endnu ikke har prøvet den, vil jeg anbefale at du sætter den på din liste.

Det er nemt at komme i gang, og Shopify tilbyder en 14-dages prøveperiode, men min kunder fortæller mig, at det ikke altid er nok tid til at prøve platformen helt af. Derfor tilbyder jeg en 3-måneders prøveperiode gennem mig som Shopify Partner. Hvis du ønsker at gå live efter 3 måneder, står jeg klar til at hjælpe (eller andre udviklere verden over).

Hvis du i øvrigt er interesseret i at vide, hvad det koster at have en Shopify-konto, så kan du se Shopify’s priser her.

I hvert fald bør du have muligheden for at prøve det ordentligt – det er jeg sikker på, du ikke vil fortryde. Og ja, det kan lyde som en simpel salgsfinte fra min side, men det er derfor, jeg tilbyder det gratis. For at du kan føle dig overbevist om, at Shopify er det rette valg for dig. Hvis det ikke fungerer for dig, kan du undersøge andre platforme – det betaler sig at prøve sine løsninger ordentligt af, inden man træffer en beslutning.

Udfyld formularen til højre og jeg vender tilbage til dig med opsætningen af en gratis Shopify konto.

3 måneders prøveperiode af Shopify

Hvad kan du med en Shopify webshop?

Shopify er en hosted løsning, der giver dig alt i en samlet pakke. Med denne løsning får du en stabil og hurtig webshop, der både kan håndtere travlhed under Black Friday og samtidig se flot ud. På denne måde kan du fokusere mere på at være købmand fremfor tekniker.

Her er 10 fordele når du bruger Shopify:

  1. Det er brugervenligt: Shopify er designet til at være nemt at bruge, selv for dem, der ikke er teknisk dygtige. Det gør det til en god platform for små virksomheder og iværksættere, der ønsker at oprette en online butik uden mange tekniske færdigheder.
  2. Det er skalerbart: Shopify kan håndtere små, mellemstore og store butikker, så du kan starte småt og vokse, når din virksomhed vokser.
  3. Det tilbyder et bredt udvalg af funktioner: Shopify kommer med et bredt udvalg af funktioner, der kan hjælpe dig med at administrere og vokse din online butik, herunder betalingsbehandling, lagerstyring, forsendelse og meget mere.
  4. Det har en stor app-butik: Shopify’s app-butik tilbyder et bredt udvalg af apps, der kan hjælpe dig med at tilpasse og udvide funktionaliteten af din online butik.
  5. Du kan bruge gratis eller betalte design temaer: Shopify tilbyder et bredt udvalg af tilpasselige skabeloner, du kan bruge til at designe din online butik.
  6. Det integrerer med andre platforme: Shopify integrerer med et bredt udvalg af andre platforme, herunder sociale medier, e-mail-marketing og point-of-sale-systemer.
  7. Det tilbyder en hurtig kundesupport: Shopify har en gruppe af kundesupport-professionelle, der er tilgængelige for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer, du måtte have.
  8. Det har et stærkt udviklerfællesskab: Der er et stort udviklerfællesskab, der opretter og understøtter Shopify-apps, hvilket kan være en god ressource for at finde løsninger på dine behov til din forretning.
  9. Det tilbyder et bredt udvalg af prisplaner: Shopify tilbyder et bredt udvalg af abonnementsplaner, så du kan vælge den plan, der passer bedst til dine forretningsbehov.
  10. Det er sikkert: Shopify er en PCI DSS Level 1-kompatibel platform, hvilket betyder, at den har den højeste sikkerhedscertificering i betalingsindustrien. Dette sikrer, at dine kunders betalingsoplysninger er sikre,når de foretager et køb fra din online butik (hvis du bruger Shopify Payments).

Martin Halling Ørby, Head of E-Commerce hos Royal Unibrew

“René har hjulpet os med flytning og udarbejdelse af Craft Makers Collective fra WordPress til Shopify CMS og sikre opbygning af nødvendige features og design. Vi har været meget glade for samarbejdet og kan til enhver tid anbefale René til andre.”

Royal Unibrew logo - kunde af renehansen.dk

Søger du andre løsninger?

Hvis du har brug for andre løsninger eller anbefalinger til systemer, så kontakt mig og lad mig give dig sparre med dig om den helt rigtige platform til dit behov.