Skip to main content

SMV:Digital Rådgiver – hvad er det?

At vækste digitalt kan hjælpes godt på vej af de stats- og EU støttede SMV:Digital tilskudspuljer. Læs om mig som SMV:Digital Rådgiver og hvordan du kan søge om midler fra tilskudspuljerne.

Er du i gang med en vækstrejse? Så kan midler fra SMV:Digital give dig fart på

SMV:Digital er en tilskudspulje hvor du kan søge tilskud til privat rådgivning, investering i IT og teknologi eller få hjælp til at udvikle dine egne eller dine medarbejderes digitale kompetencer. F.eks. kan du få hjælp indenfor e-handel, automatisering, digital sikkerhed – eller noget helt andet, der gør, at din virksomhed kan sætte fart på vækst og udvikling.

Tilskud gives til virksomheder som ansøger og med fokus på vækst – og ikke drift. Så skal du ud over stepperne, så er der op til 250.000 kr. i den største pulje og det kan bestemt gøre en forskel på din digitale rejse.

Hvert år åbner der nye puljer, hvor det er først til mølle princippet. Derfor er det en god idé at være tidligt ude og tilmelde dig deres notifikationstjeneste, så du får besked når puljerne er åbne.

Hvis du har spørgsmål til SMV:Digital, eller har brug for hjælp til at ansøge, så er jeg SMV:Digital Rådgiver og kan hjælpe dig godt på vej.  Udfyld formularen til højre og jeg vender tilbage til dig.

SMV:Digital – få hjælp til din ansøgning

Søger du andre løsninger?

Hvis du har brug for andre løsninger eller anbefalinger til systemer, så kontakt mig og lad mig give dig sparre med dig om den helt rigtige platform til dit behov.